The arts and crafts factory és un espai de disseny i creativitat ple de petites creacions artesanals, amb personalitat pròpia, que porten l'etiqueta de les coses ben fetes.

divendres, 6 de gener del 2012


Us desitjo que el proper any sigui millor per a tots. Per a felicitar-vos el nou any, he confeccionat aquesta postal amb unes flors de feltre que vaig aprendre a fer en un taller dirigit per la Xènia a la seva botiga/taller Artama i que m'ha inspirat algunes de les imatges que veureu a continuació.

Os deseo que el próximo año sea mejor para todos. Para felicitaros el nuevo año, he confeccionado esta postal con unas flores de fieltro que aprendí a hacer en un taller dirigido por Xènia en su tienda/taller Artama y que me ha inspirado algunas de las imágenes que veréis a continuación.

Fotografies: Marc Monteys i Teresa Guxens




  






















  
Aquí teniu algunes coses més que he confeccionat amb feltre:
 Aquí tenéis algunas cosas más que he confeccionado con fieltro:

Clauer casa


Clauer maduixes
















Punts de llibre





 
                      Agulles de pit




3 comentaris:

  1. EN ITALIANO
    Desidero che il prossimo anno sia migliore per tutti.
    Per augurarvi ogni bene, ho confezionato questa cartolina con dei fiori di feltro che ho imparato a fare in un corso di feltro organizzato da Xenia nel suo negozio Artama e che mi ha inspirato alcune delle immagini che vedete di seguito.

    ResponElimina
  2. M'agraden molt, Teresa. Ja havia vist les flors en la felicitació de nadal que ens vas enviar però no sabia que també feies altres cosetes amb feltre (les maduixes m'encanten!). Tens cops amagats i m'ha agradat que me'ls hagis ensenyat. Et segueixo!! ;-)

    ResponElimina